Almazara - Son Catiu

Feim el teu oli

Tafona

La nostra tafona forma part de la Denominació d´Origen "Oli de Mallorca".
Es la més gran i moderna de Mallorca inaugurada el 15 d´octubre de 2008. Som els majors productors de oli d´ oliva verge extra amb Denominació d´Origen "Oli de Mallorca".
L´extracció de l´oli es realitza exclusivament mitjançant procediments mecànics (trituració, batir i centrifugar) a temperatures que no superen els 27 graus centígrads, sense aplicar capt itpus de tratament químic.
En els olis que comercialitzam només hi ha autèntic suc d´oliva, afruitat, sense cap tipus d´aditius. És un producte totalment natural i saludable.
La nostra producció d'oli, en major part, surt d'olives de finques de tota l´illa que després d´una minuciosa selecció són adquirides per la propietat per formar part del nostre producte.
La resta d'oli ho obtenim de les nostres plantacions d´oliveres, la major part de les quals són de la varietat arbequina, i el reste de picual.
El sistema de producció instaurat cerca en tot moment aconseguir la màxima qualitat.
Les olives es recolleixen amb molta cura per no fer-les malbé; després es renten i es molturen totes les olives el mateix dia que es recogeixen aconsiguint així, que aquest oli conservi totes les seves característiques organolèptiques i nutricionals.

I també...

Pambolieria

Tasta els nostres olis!