Politica de Venda i Cancel.lació / Devolució

POLÍTICA DE VENDA I CANCEL·LACIÓ / DEVOLUCIÓ

PER FAVOR COMPROVI EL CONTINGUT I L'ESTAT I FUNCIONALITAT DELS PRODUCTES IMMEDIATAMENT DESPRÉS DE REBRE'LS.

Si detecta alguna anomalia o defecte d'origen poseu-vos en contacte amb nosaltres immediatament. Intentarem solucionar el problema el més ràpidament possible sense que això li comporti cap despesa addicional soncatiu@soncatiu.com

Si no es troba enterament satisfet amb la seva compra pot retornar-dins dels següents 7 dies després de rebre el paquet. Podrà canviar per altres productes o rebre la devolució del 100% del valor dels productes de la seva comanda. En el cas de reintegrament de l'import es realitzarà en la mateixa modalitat en què es va efectuar la compra. Tingueu en compte que en aquests casos les despeses d'enviament, tant de lliurament com de devolució, no són reemborsables, corrent sempre per compte del client. Els articles retornats han de trobar-se en perfectes condicions, juntament amb el seu embalatge original així com amb les seves garanties, manuals, accessoris, precintes i bosses sense trencar en el cas que la mercaderia les tingués.

Tots els canvis i / o devolucions de pagaments es faran una vegada que S'Oliera de Son Catiu, S.A.T.haya comprovat l'estat dels articles retornats. Abans de procedir a una devolució s'ha de posar en contacte amb el personal d'atenció al client de S'Oliera de Son Catiu, S.A.T., per poder estar informats del seu interès per la devolució i poder oferir-li un servei adequat soncatiu @ soncatiucom.

En el cas que en una devolució l'article no es trobi en les condicions esmentades, serà remès al client.

No s'acceptaran devolucions d'aquells productes "que per la seva naturalesa, no puguin ser retornats (...) o susceptibles de ser descarregats o reproduïts amb caràcter immediat per al seu ús permanent" (llei 47/2002, de 19 de desembre, d'ordenació del Comerç minorista, art. 45)

Les comandes poden ser cancel·lats sense cap penalització excepte en aquells en què s'indiqui específicament en el moment de rebre la confirmació de la comanda (per exemple: encàrrecs especials a fàbrica o d'importació, peces confeccionades a petició del client, productes que habitualment no es troben en estoc per les seves característiques especials, etc.)

IMPORTANT: és responsabilitat del client preparar correctament el paquet de la devolució. Els serveis de missatgeria o de correus no fan el paquet, de manera que el client ha d'enviar el producte amb els seus embalatges originals dins d'un altre paquet correctament protegit, perquè no es faci malbé l'embalatge original. S'Oliera de Son Catiu, S.A.T. no acceptarà per al canvi o devolució dels productes retornats sense un embalatge correcte.

I també...

Tafona

Oli de Mallorca

Pambolieria

Tasta els nostres olis!